Let dream reach to star. Follow | Dashboard
CupCakeLicious

DiaryTheOwnerLoveeCredits



Cute Owner

Nur Alya Irdina
25 September
I'm proud to be Islam


Your Wishlist

YOUR OWN SHOUTBOX CODE


K anime season 2
Sunday, 30 December 2012 | 0 comments
Warning : kalau korg anti-anime atau x mint anime jgn baca post nie terus scroll ke bawh jgn tutup blog ni yer ^_^

Assalaualaikum,

Seriously,can't wait K anime seeason 2!!!
Aq baca kat fb,K anime ada season 2!!laipun aq x puas hati ngan citer dia...yerlh,korg suka x ngan citer sad ending? tulh,aq tertunggu-tunggu kalau ada x season 2..
Ada aq baca kat Tumblr fasal season 2 nie..x taulh betul ke x nie :

Don’t talk selfishly. HOMRA is already finished.

Fu. Do you relish this kind of feeling too, Suoh?

Saruhiko. What should I do?

Shiro! Where are you, Shiro!

—I’ve said it before. I’ve become his retainer.

Chief. If you follow the same fate as Suoh Mikoto then I…

I’ve gotten slimmer, but I haven’t lost any power!

I’ve lived for a long time. Soon, a suitable time will arrive.

Please don’t look this way with that kind of face.

I… don’t know where I’ll end up.

I thought I might be able to get a little stronger, but… it’s a pity, Kuroh.
xxxx
My opinion: second line in bold is either Gold or Weissman=alive. First line in bold is Yata, let it be so please.
(aq abik nie kat Tumblr)

Tapi,aq rasa season 2 keluar time bulan October 2013 (bagus letuw,time tu tengh cuti)
Mereka tayangkn bulan October sebab time tu bahagian Asia tengh cuti (mereka tayangkn kat Animax jugk yg bahagian Asia :3 )
Kalau mereka tayangkan time bulan lain...hmmm..x sempatlh nk tengok,sibuk sekolh....kat Jepun (atau negara yg sama dengannya) time musim panas mereka cuti selama 3 buln,buln October mereka sekolh..lainlh macam kat bahagian Asia ni...!!
Ada aq baca kat Twitter yg mereka masih x tentu lagi nk keluarkn dlm bentuk season atau bersiri. x fhm?meh sini aq tergkn :
Season :; episod dier terhad mcm citer K anime ,dia dh tentukn sampai 13 ep jer.
Bersiri : episod dier x terhad..x kiralh sampai berapa episod pun...100 ker..200 ker..
Dia ada ckp seiyuu ( suara watak ) ada Tsuda Kenjirou n Daisuke Namikawa,nie bermaksud ada Mikoto n Isana a.k.a Adolf K.Weissman (dlm citer K anime,episod akhir Mikoto n Isana mati)
Ada org ckp,K anime season 2 keluar time 2014...hey!lama tu!...camner,aq nk tunggu...setahun lebih tu!
Apa-apapun aq x sbr nk tunggu K anime season 2 ditayangkn. :) x sabarnya!! >_<

Alya Irdina





Older Post | Newer Post